Aquest dijous la biblioteca Maria Barbal de Tremp ha acollit 2 actes de Biblioteques amb DO amb una gran assistència de públic. Una primera activitat ha consistit amb una tertúlia de dones celleristes del Pallars. Dones Joves, emprenedores, i amb formació sobre enologia. Una taula rodona que ha estat conduïda per la periodista Ruth Troyano i acompanyada pels vins de les convidades.

Precisament s’ha destacat que dels cellers que hi ha actualment a la comarca, 3 compten amb noies joves al capdavant que han decidit tornar a la seva zona i emprendre projectes vinculats amb el territori.

La segona activitat ha estat el club de lectura habitual de la biblioteca que, per sumar-se a la iniciativa de Lletres i vins, aquest mes ha treballat el llibre La germandat del vi. I la sessió també ha estat acompanyada d’un tast de vi, en aquest cas del celler Vila Corona.

Parlen al vídeo: RUTH TROYANO, PERIODISTA