La presidenta de la Diputació de Lleida, Rosa Maria Perelló, s’ha reunit aquest divendres amb el Consell d’Alcaldes de l’Alt Urgell, que s’ha celebrat a Arsèguel. A banda de presentar-se, ja que ha estat la seva primera visita als alcaldes des que és presidenta, Perelló també ha abordat els projectes que es fan al territori amb l’ajuda de la Diputació. Un d’ells és el que preveu instal·lar 13 calderes de biomassa a diversos municipis, amb ajuda també de la Unió Europea.

A banda de les calderes, el projecte també preveia la cosntrucció de dos centres de recollida i distribució de l’estella, un a Oliana i l’altre a Montferrer. Finalment, s’ha decidit fer-ne només un.

Amb Perelló també s’han tractat altres qüestions on hi ha participació de la Diputació, com el Camina Pirineus o un projecte que també compta amb fons europeus per renovar l’enllumenat de tots els municipis de la comarca i posar-hi leds.

Parlen al vídeo: ROSA MARIA PERELLÓ, PRESIDENTA DIPUTACIÓ DE LLEIDA - JESÚS FIERRO, PRESIDENT CONSELL COMARCAL ALT URGELL