El Cadí la Seu feia aquest divendres els darrers entrenaments abans de rebre aquest dissabte a tres quarts de 8 del vespre al sisè classificat, l’IDK Gipuzkoa. L’equip entrenat per Bernat Canut és consicent que guanyar a les basques suposa obrir una escletxa molt important a la classificació, ja que les deixaria a quatre victòries de distància.

Després dels partits contra Salamanca, Gernika i Girona, l’equip ja ha superat la part més dura del Tourmalet. Ara, però, caldrà combinar l’exigència de la lliga amb la prepació per a la Copa de la Reina,que se celebrarà entre el 28 de febrer i el 3 de març a Vitòria.

Justament, el club ha reservat unes 130 entrades per a la Copa de la Reina, i es preveu organitzar algun autobús per desplaçar als aficionats que vulguin anar a seguir a l’equip.

Parlen al vídeo: BERNAT CANUT, ENTRENADOR CADÍ LA SEU