L’Agència catalana de l’Aigua ha emès un informe on proposa no autoritzar el festival Doctor Music previst per aquest mes de juliol al Pallars Sobirà. Un informe que satisfà a les associacions ecologistes com IPCENA, ja que precisament aquest dimecres, l’associació ecologista havia instat en roda de premsa a l’Agència Catalana de l’Aigua a emetre la seva proposta de resolució respecte l’autorització del festival. L’informe però dóna 10 dies per presentar al·legacions als organitzadors del festival abans que s'enviï el projecte a la Confederació Hidrogràfica de l'Ebre, que és qui decidirà. Per a seva part, des del territori, concretament el consell comarcal del Pallars Sobirà ha mostrat preocupació per l’informe desfavorable però tranquil·litat perquè ja fa molts dies que es treballa de la mà productora i administracions públiques perquè el festival es dugui a terme. Precisament ha assegurat que l’adaptació del projecte per rebre un informe favorable està en marxa i es presentarà en breu. I que es treballa des de sempre amb la hipòtesi que aquest juliol Escalarre acollirà el Doctor Music.
L’ACA considera que els Prats d’Escalarre, lloc on se situa el festival, és zona inundable, és per aquest motiu que les associacions ecologistes demanen que es denegui l’autorització i que la productora està adaptant el projecte.