L’Ajuntament de la Seu d’Urgell ha presentat aquest divendres l’edició d’enguany del Carnaval, que se celebrarà del 25 de febrer al 6 de març. Les principals novetats van dirigides a fomentar encara més la participació ciutadana. Així, s’ha implicat a més col·lectius per tal que segueixin les consignes que anirà donant durant tota la setmana el rei Carnestoltes.

També es faran uns petits vídeos per animar a la gent a participar als actes, i hi haurà més màscares gegants repartides pels carrers. La iniciativa va començar fa dos anys amb 50 màscares i enguany ja n’hi haurà 300.

La resta d’actes que es mantenen són la cantada de l’Estudiantina, el Judici al rei Carnestoltes, la Rua de Carnaval, la Processó de la llum i el dilenci o la cremada del Carnestotles i l’enterrament de la sardina.

Parlen al vídeo: SÍLVIA ISCLA, REGIDORA DE FESTES