Els agents rurals han notificat a l’Ajuntament de Sort l’obligació de paralitzar les obres que s’estan fent al riu Noguera Pallaresa de cara al mundial de piragüisme d’Estil Lliure d’aquest 2019. Aquesta notificació prové del departament d’agricultura, ramaderia, pesca i alimentació i és motivada perquè les associacions Ipcena i Rius amb Vida al·leguen afectacions a les truites de riu i als seus ous. L’ajuntament de Sort ha manifestat que acata l’aturada, tot i considerar-la injustificada ja que assegura que disposa de tots els permisos administratius i informes tècnics requerits. També manifesta la seva preocupació per l’afectació negativa que pot tenir l’aturada de cara a la preparació dels mundials, ja que a partir del 15 de març no es pot treballar al riu pel cabal, de manera que s’està buscant una solució urgent.