L’ Ajuntament de Puigcerdà vol eliminar les barreres arquitectòniques que hi ha al municipi. Per això, preveu crear diferents itineraris adaptats per a persones amb mobilitat reduïda i diversitat funcional. I ho farà de la mà de la fundació Adis, una entitat que treballa per a la integració d'aquestes persones. Els circuits connectaran els principals equipaments de la vila.

L'actuació s'emmarca dins el pla de millora de les voreres i espais destinats a vianants del primer quadrimestre del 2019, el qual compta amb un pressupost de 125.000€. Així doncs durant aquest període de temps, s'executaran un seguit de treballs que permetran remodelar i condicionar
diferents indrets tant del centre històric com dels diferents barris de Puigcerdà.

Entre d’altres, es portaran a terme actuacions al carrer Espanya, a la prolongació del carrer
Major, al carrer Coronel Molera, a la plaça de l’Alguer, a la urbanització Deulofeu, als barris de la Baronia, Estació i Incasòl o a la Colònia Simon. També es faran noves les voreres de l’avinguda Pirineus, en el tram comprès entre l’avinguda Catalunya i la plaça de l’Estació, i es col·locarà arbrat en aquest vial. Així mateix, es refarà el paviment de la placeta Josep Pla per impermeabilitzar-la. Finalment, s’arranjaran diferents trams de vorera dels polígons industrials de l’Estació i La Closa, per completar les obres de pavimentació que es van fer en aquests polígons durant el 2018.

Parlen al vídeo: ALBERT PIÑEIRA, ALCALDE DE PUIGCERDÀ