L'estació de Masella celebra aquest divendres els seus 100 dies d'obertura del domini esquiable. El tret de sortida de la temporada va ser el passat 1 de novembre, una data molt primerenca, així que mai s'havia arribat als 100 des d'esquí en una data tan avançada al calendari. Per festejar-ho, aquest cap de setmana l'estació posarà a la venda un pack de 4 forfets de dia a lliure elecció a 100 euros, que només es podrà adquirir els dies 8, 9 i 10 de febrer.

Masella també comercialitza aquests dies l’abonament de mitja temporada que permet esquiar aquests darrers tres mesos que resten per 295 €. A més, els esquiadors també tindran la possibilitat d'esquiar 70 dies gratuïtament en més de 50 estacions d’arreu del món.

A més, el mateix dissabte, a partir de la 1 del migdia, tindrà lloc un concert en directe al Pla de Masella, acompanyat d'un maridatge de cerveses i gastronomia de muntanya en un espai ambientat en un camp base.

Tant Masella com la resta d'estacions ceretanes encaren un cap de setmana amb bona previsió metrològica, amb temps assolellat i una clara recuperació de les temperatures. A més, els complexos tenen gruixos considerables de neu.