La delegada del govern espanyol a Catalunya, Teresa Cunillera, ha confirmat que les obres de construcció de la rotonda de Montferrer a la Nacional 260 començaran de forma imminent. Ho ha fet durant la visita que ha realitzat aquest dijous a la Seu d’Urgell i que s’allargarà divendres a Andorra. Cunillera i el subdelegat a Lleida, José Crespín, s’han reunit amb l’alcalde de la Seu, Albert Batalla, i després han visitat les instal·lacions de la Policia Nacional a la ciutat, i la duana de la Farga de Moles.

Pel que fa al sistema d’aterratge a través de GPS a l’aeroport d’Andorra-la Seu, Cunillera ha assegurat que en dos mesos hauria d’esta habilitat. En la reunió amb Batalla també s’ha abordat la problemàtica que tenen els estrangers per renovar-se la targeta d’identificació.

D’altra banda, al matí el subdelegat s’ha reunit amb els alcaldes de Coll de Nargó i Cabó, amb qui ha abordat diversos projectes i problemàtiques d’ambdós municipis.

Parlen al vídeo: TERESA CUNILLERA, DELEGADA DEL GOVERN ESPANYOL A CATALUNYA