Al ple de l’ajuntament de Tremp Compromís per Tremp a presentat 3 mocions, les quals han estat aprovades per la totalitat de regidors assistents al ple i que van relaciones amb diferents problemàtiques que afecten a col·lectius del municipi i amb la reivindicació de Tremp com a centre d’emergències del Pirineu.

Aquesta demanda ve després de l’anunci per part de la conselleria de crear una regió d’emergències del Pirineu. D’altra banda, també s’ha demanat que la conselleria tingui en compte els efectius de bombers del parc de Tremp, ja que tant la flota, com el material com el número d’efectius no és suficient per atendre les emergències tal com és degut.
També han votat a favor tots els grups municipals de donar suport a les demandes dels jubilats d’Endesa davant l’actual empresa Enel que controla la majoria de l’accionariat de la companyia elèctrica i que vol retirar-los tots els Beneficis socials de què disposen per conveni. Un fet que afecta a força veïns de la zona i que repercuteix negativament en l’economia del conjunt del territori.

Parlen al vídeo: SÍLVIA ROMERO, PORTAVEU COMPROMÍS PER TREMP - MARIA PILAR CASES, TINENT ALCALDE TREMP