L’Ajuntament de Coll de Nargó ha mostrat la seva preocupació al Departament d’Interior per la situació dels Bombers Voluntaris i ha demanat solucions. L’alcalde, Martí Riera, ha fet arribat una carta al conseller Miquel Buch, on li exposa el perill que comporta el fet de tancar els parcs de Bombers voluntaris, com el mateix de Coll de Nargó, en un territori tant extens com l’Alt Pirineu.

Riera considera que el sistema mixt entre professionals i voluntaris mai s’ha recolzat del tot a nivell institucional. És per això que demana que es millorin substancialment les condicions dels parcs i els agents voluntaris.

Per tot plegat, Riera demana a Buch que es reestructuri el departament i s’abordi la problemàtica com una qüestió d’Estat, al nivell de la sanitat o l’educació, i lluny de baralles polítiques o partidistes.

Parlen al vídeo: MARTÍ RIERA, ALCALDE DE COLL DE NARGÓ