La Audi Salomon Quest Challenge ha celebrat aquest cap de setmana a l'estació de Masella la seva segona cita de la temporada. L'esdeveniment, que proposa gaudir d'un matí de diversió i competició en equip a la neu, ha reunit 558 participants.

L'activitat ha arrencat cap a les 8: 30h, amb l'arribada dels equips de 3 al village i la recollida de dorsals i pinça de control. Equips formats per amics, per famílies o per companys de club han dissenyat la millor estratègia per gaudir d'un eslàlom gegant, un freeride, 1 boardercross en equip, un Banked eslàlom i un quilòmetre llançat.

La Audi Salomon Quest Challenge ha celebrat aquesta temporada dues cites úniques a Baqueira i a Masella, reunint més de 1.300 participants i demostrant un any més que la seva fórmula de diversió en equip a la neu convenç a petits i grans.