El consell comarcal de l’Alta Ribagorça contracta 10 persones, i el coordinador, dins del programa Treball i formació per afavorir-ne la inserció laboral i millorar la seva ocupabilitat. Dins de les 11 contractacions, enguany hi ha 3 dones contractades, les quals realitzen treballs administratius, d’arxiu al consell comarcal i de suport a les entitats, la resta faran treballs de manteniment i millora d’espais públics.

Els contractes són majoritàriament de 6 mesos, tot i que n’hi ha un parell de 12 i el fet de tenir feina a la comarca és una forma d’estabilitzar població al territori.

Des de l’any 2013, a través del programa, el Consell Comarcal ha contractat 68 persones que han prestat els seus serveis als diferents municipis de la comarca.

Parlen al vídeo: JOSEP LLUÍS FARRERO, PRESIDENT C.C. ALTA RIBAGORÇA