L’Epicentre, el centre de visitants del Pallars Jussà acull aquests dies i fins al proper 28 de febrer l’exposició U: per 14 fotògrafes i fotògrafs de Lleida. Una exposició que relata en imatges l’1d’Octubre del 2017 i que el consell comarcal del Pallars Jussà ha volgut acollir a les seves instal·lacions per donar suport a l’esperit de l’1 d’octubre.

Aquest dilluns l’equip de govern del consell comarcal ha fet una visita a la mostra fotogràfica, que conté 14 fotografies de diferents fotògrafs de Lleida de gran format i que van acompanyades de comentaris dels professionals que les van realitzar.
Aquest és el segon espai que acull la mostra fotogràfica, i el president del consell comarcal ha destacat la coincidència de tenir l’exposició a Tremp amb l’inici del judici als presos polítics a Madrid.

Parlen al vídeo: CONSTANTE ARANDA, PRESIDENT C.C. PALLARS JUSSÀ