Llibertat amb càrrecs per al jove andorrà de 21 anys que va ser empresonat el 9 de gener per la seva suposada implicació en una agressió sexual en grup en una discoteca de la Seu d’Urgell. El jutge que porta el cas ha deicidit autoritzar la sortida de presó del jove, previ pagament de 3.000 euros, després que la seva defensa hagi aportat diverses proves. En aquest sentit, la geolocalització del mòbil del noi ha estat clau, ja que aquesta demostraria que la matinada del 25 de desembre, quan es van produir els fets, l’aparell no va sortir en cap moment d’Andorra. A més, cap càmera de la discoteca no hauria enregistrat al jove. Recordem que el noi es va presentar voluntàriament a la comissaria dels Mossos a la Seu, i l’endemà el jutge en va decretar presó preventiva. En el mateix cas es va detenir a un altre jove de la Seu, que en aquest cas va quedar en llibertat.