Espot assegura, a partir d’aquest dimarts, als seus esquiadors poder desenvolupar l’activitat a les estacions veïnes de Port Ainé i Baqueira Beret sense sobrecost mentre segueixin les proves per a poder reprendre l’activitat del telecadira de La Roca que es va espatllar i que és la porta d’entrada a l’estació pallaresa. Aquesta mesura es preveu aplicar fins al 10 febrer, període previst que durin els treballs de proves per la reobertura del telecadira. Aquesta mesura s’aplicarà tant als clients amb forfet de temporada com a aquells que ja tenien reserves d’estades combinades amb forfet als hotels i als apartaments turístics d'Espot. Pel que fa a l’estació de Baqueira Beret, els clients amb forfet de temporada hauran d’accedir per la zona de la Peülla i allí, ensenyant el forfet, els ho bescanviaran per un de dia en aquella estació. Els que tenen reserves combinades amb estància la zona d’Espot, als propis hotels se’ls gestionarà el canvi.