En el ple de l’Ajuntament de Tremp celebrat dilluns al vespre en l’apartat de precs i preguntes, el grup de Compromís per Tremp ha demanat que l’equip de govern els informi per escrit sobre l’estat del contenciós per les obres de l’Espai cultural La Lira per unes deficiències de construcció sobre les quals no hi ha acord entre l’empresa constructora i el consistori.

Des de l’alcaldia s’ha volgut remarcar que si bé s’estan fent càrrec del tema, el problema se’l van trobar de quan l’actual partit a l’oposició estava al capdavant de l’Ajuntament i de la construcció de l’equipament cultural.

També ha respòs que s’està treballant i avançant amb el tema, ja que s’està mirant d’executar aquestes millores i reparant desperfectes amb finançament aliè. També ha destacat que es vol arribar al màxim consens possible i que s’està treballant amb el gabinet d’advocats per dissenyar les actuacions.

SÍLVIA ROMERO, PORTAVEU COMPROMÍS PER TREMP - JOAN UBACH, ALCALDE DE TREMP