Poc més de tres hores és el que ha necessitat el quatre vegades campió del món Cristophe Nambotin per a completar les dues voltes al recorregut de la Bassella Race, aconseguint la victòria absoluta en la categoria Pro. Malgrat sortir des de la posició 15 de la graella piramidal, el francès ha liderat la prova des de l'inici, mantenint un ritme molt ràpid i constant, davant Cristóbal Guerrero, que ha defensat a la perfecció la seva segona posició. En la categoria Friends, el més ràpid ha estat un any més Miquel Garcia. Mentrestant, María San Miguel i Jordi Inglés han estat els guanyadors de Woman i Classic, respectivament. Des de l’organització han destacat, un any més, l’al·licient d’aquesta prova, que permet que aficionats i professionals d’alt nivell comparteixin pista per unes hores.

Es calcula que l’impacte econòmic de la Bassella Race supera els 350.000 euros, ja que al llarg de 3 dies, de divendres a diumenge, aplega a més de 1.200 pilots, a banda dels acompanyants i el públic.

Parlen al vídeo: ESTANI SOLER, MEMBRE DE L’ORGANITZACIÓ