S’ha presentat la campanya Alcem-nos al Pirineu i Aran amb un concert solidari a l’Espai cultural La Lira de Tremp i on ha assistit entre altres Mireia Boya i el seu advocat que han assegurat que la seva defensa serà l’acusació de l’estat i la reafirmació en com van actuar.

També s’ha remarcat que el fet de jutjar uns mateixos fets en diferents seus jurisdiccionals deixa veure encara més les contradiccions en les que entra el propi estat.

Amb la campanya Alcem-nos, l’Esquerra independentista pretén donar una resposta continuada mentre durin els judicis a Madrid amb forma de mobilitzacions, aturades, actes i accions de desobediència civil entre altres.

I es remarca que la millor manera de guanyar el judici és aconseguir l’autodeterminació.

Parlen al vídeo: MIREIA BOYA, CUP - CARLES LÓPEZ, ADVOCAT MIREIA BOYA - CARLES RIERA, DIPUTAT DE LA CUP-CC