Derrota per la mínima dels nois de Barnola en el darrer partit de la fase regular, que s'ha disputat a la pista ceretana davant del màxim favorit a revalidar el títol, el Txuri Urdin. Marcador 1-2 i tres punts més que sumen els bascos, que continuen distanciant-se amb 37 punts.

Els groc i negres plantejaven un ambiciós enfrontament contra el rival més fort de la competició que recordem disposa del pressupost més elevat. Només la falta d'efectivitat a la porteria ha impedit que els ceretans assolissin un millor resultat contra els bascos.

El Txuri Urdin ha jugat amb manca d'efectius amb dues línies i pocs jugadors més, però tot i així no
ha volgut deixar la victòria per als locals, que volien guanyar el darrer partit abans de les
semifinals per assegurar-se la segona posició.

El Puigcerdà, amb 4 línies de jugadors, ha rotat tota la seva plantilla per intentar arribar millor al final del partit però no ha sabut aprofitar les nombroses situacions de superioritat per batre el porter Alcaine, el menys golejat de la lliga.

El golejador local ha estat Demiters, just abans de l'equador del primer terç.

Amb aquesta derrota, el CG Puigcerdà continua segon 23 punts. El Barça és tercer amb 20, la quarta posició l'ocupa el Jaca amb 16 punts i el Majadahonda és cuer amb 14 punts.

Així doncs hi haurà semifinal catalana entre el FC Barcelona i el CG Puigcerdà. El dia 16 a Barcelona i el 23 a Puigcerdà. Si fes falta un desempat seria el diumenge 24 de febrer. L'altra semifinal queda oberta als partits del proper cap de setmana.