Els patinadors i patinadores locals han obtingut uns resultats força bons a la Copa Puigcerdà de Patinatge Artístic, que s'ha celebrat aquest cap de setmana a la pista ceretana. Alguns d'aquests esportistes del Puigcerdà, que tenen entre 7 i 18 anys, han aconseguit pujar al podi en diverses categories, sumant fins a vuit victòries.

Des de quarts de nou del matí de dissabte i fins diumenge al migdia, els participants han presentat els seus programes, amb salts, piruetes i combinacions de passos. La competició, puntuable per a la Lliga Catalana 2018-2019, ha tingut diverses categories autonòmiques i nacionals i internacionals.

En total hi han participat una vuitantena de patinadors i patinadores del CEPAP, FCB, del CEGVA, de l’ACG i del CH Jaca.
A destacar, la primera posició d'Ingrid Martín i la segona de Núria Tor en categoria Benjamí femení, i Pol Visa, primer també en Benjamí masculí. Carla Sànchez ha obtingut la màxima puntuació en la categoria Aleví femení i Berta Ruiz ha estat primera en Cadet femení. Laia Puntí ha pujat al capdamunt del podi en la categoria Debutants, Laura Izquiero i Mariona Carpio han finalitzat primera i segona respectivament en categoria Basic Novice femení i Pau Vilella en masculí. Ja en Novice Advance Femení, Mireia Puntí ha finalitzat en quarta posició, mentre que en la màxima categoria, la Júnior ISU, Elvis Caubet s'ha fet amb la primera plaça.
La Copa Puigcerdà ha estat un bon test previ al Campionat de Catalunya, que es celebrarà a finals d'abril a la capital ceretana.