El Cadí la Seu no ha pogut amb el líder, l’Uni Girona, i aquest diumenge ha caigut derrotat per 71 a 56 a Fontajau. Des dels primers minuts de partit, l'Uni Girona ha sortit a dominar, amb uns minuts espectaculars de Núria Martínez, que amb tan sols 8 punts s'ha encarregat de repartir 8 assistències i recollir 6 rebots per ser la jugadora més destacada del partit, que a la mitja part ja dominava el Girona de 16 punts. Per la seva banda, Georgina Bahi, del Cadí La Seu, amb 15 punts i 5 rebots ha estat un puntal de les alturgellenques, que ho ha intentat tornant de vestidors, però no ha pogut frenar el domini gironí.

Amb aquesta victòria, l'Unigirona segueix sent líder amb 17 victòries i una derrota, i el Cadí la seu 4t amb 1 victòria de diferència davant el València, que és 5è.

Parlen al vídeo: BERNAT CANUT, ENTRENADOR CADÍ LA SEU