Durant una setmana els alumnes de secundària que estudien francès a l’escola Maria Immaculada de Tremp conviuen amb un alumne d’intercanvi de la població francesa de Brive a casa seva. Activitat que es considera primordial per al coneixement de la llegua però també de la cultura veïna.

Al llarg de la setmana desenvoluparan diferents activitats tan a la comarca com a fora per conèixer l’entorn.

A més, molts d’ells mantenen el contacte després del l’intercanvi.

Aquest intercanvi ja fa 16 anys que se celebra i enguany és un any especial, ja que es retiren 2 dels pilars que l’han fet possible.

Aquest dilluns al matí els alumnes han estat rebuts a l’Ajuntament de Tremp i han visitat l’Epicentre.

Parlen al vídeo: FRANÇOIS DAVID, DIRECTOR ENSEMBLE ER MOND MICHELET - MAITE TOMÉ, DIRECTORA ESCOLA MARIA IMMACULADA - ELVI MORENO, COORDINADORA INTERCANVI - ALEXANDRE GUILLON - M. TERESA RAMONEDA, IMPULSORA INTERCANVI