La Seu d’Urgell ha acollit aquest dijous al vespre la presentació del llibre “Oriol Junqueras. Fins que siguem lliures”. L’ha escrit qui va ser la seva mà dreta i excap de gabinet, Sergi Sol. El llibre narra, des de la perspectiva més íntima del cercle de col·laboradors del vicepresident, el rerefons que va determinar les decisions de la tardor catalana.

La presentació del llibre a la Seu s’ha fet la vigília del trasllat de Junqueras cap a Madrid, per afrontar el judici del Procés. En aquest sentit, Sol ha remarcat que l’exvicrepresident l’afronta amb serenor.

L’acte ha comptat amb la presència de la portaveu d’Esquerra, Marta Vilalta, un amic personal de Junqueras i impulsor de la campanya FreeJunqueras, Maxi Calero, així com l’actuació musical de Pep Picas.

Parlen al vídeo: SERGI SOL, AUTOR DEL LLIBRE