El 100% de les estacions d'esquí nòrdic han pogut iniciar la temporada recentment, després de la nevada del passat 23 de gener i de les que s'han anat repetint en menor mesura aquests darrers dies. Una neu molt ben rebuda en aquest complexos, que esperaven amb moltes ganes obrir les portes als aficionats a l'esquí de fons.

Amb la major part dels circuits d'esquí nòrdic i de raquetes oberts, les estacions encaren amb optimisme la resta de la temporada, que esperen allargar almenys fins al mes de març.

Aquests primeres dies d'obertura, els complexos han rebut forces visites, entre elles la de molts escolars que s'inicien a l'esquí nòrdic.

De cares al cap de setmana, les estacions ceretanes d'Aransa i Lles ofereixen 25 km esquiables, mentre que Guils Fontanera manté oberts 20 km. A l'Alt Urgell, Tuixent La Vansa i Sant Joan de l'Erm ofereixen també 25 km i Tavascan té 10km traçats. A Virós Vallferrera, els esquiadors trobaran 23 km trepitjats.

Parlen al vídeo: EVA CAMPI, GERENT ESTACIÓ ESQUÍ ARANSA - JOSEP MARTÍNEZ, DIRECTOR ESTACIÓ GUILS FONTANERA