El consell comarcal del Pallars Jussà ha presentat un projecte de turisme que preveu finançar a través dels ajuts europeus FEDER amb el qual es crearà un itinerari de natura que enllaci els dos ja existents al voltant dels embassaments de Sant Antoni i Terradets. La idea és crear un sender per transcórrer a peu o en bicicleta que travessi zones de gran interès natural i històric al llarg de gairebé tota la comarca.

Es tracta d’una partida d’uns 620.000 euros i es calcula que l’itinerari tingui una llargària d’uns 20 kilòmetres però que enllaçant amb els altres dos suposarà uns 30 kilòmetres de recorregut i accessible per tot tipus de públic.
A més en aquest projecte s’hi ha vinculat tots els ajuntaments de la comarca ja que també engloba altres actuacions de turisme.

El conjunt del projecte és executable amb 3 anys però s’espera aquest primer any, el 2019 es pugui executar l’itinerari de natura. I es destaca que és un projecte que beneficia al desenvolupament econòmic de tot el Pallars Jussà.

Parlen al vídeo: CONSTANTE ARANDA, PRESIDENT C.C. PALLARS JUSSÀ