Els grocs i negres rebran aquest dissabte al líder, el Txuri Urdin. Els bascos, clars dominadors de la fase regular de la lliga i amb les millors estadístiques d'aquesta temporada, arribaran a la pista del Puigcerdà en plena forma i amb la intenció de posar les coses difícils als ceretans, que recordem són segons.
A priori, un partit de tràmit, ja que els dos equips no coincidiran a la primera fase del Play-off i, per tant, els de Puigcerdà hauran d'esperar la següent jornada on quedarà definit el seu rival de cara la propera fase. A hores d'ara hi han obertes diferents combinacions.
Per al cos tècnic, el partit de dissabte serà una bona ocasió per intentar batre els nois del Txuri, un equip que en els darrers anys se'ls ha resistit. Això sí, aquesta temporada el Puigcerdà va estar a punt de donar la sorpresa a casa, quan va perdre a finals d'octubre per un ajustat 2-3.

Des del club fan una crida a l'afició perquè es desplaci a la pista per animar els jugadors i gaudir del que s'espera un emocionant enfrontament. A més, recorden que properament els ceretans jugaran els play-off després de tres temporades sense aconseguir-ho.