El conseller d’Interior, Miquel Buch, ha anunciat aquest dimecres des del Parlament un increment del 67% en els pressupostos del 2019 per a millores en el cos de Bombers. Entre aquestes, hi haurà un milió d’euros que es destinarà a ampliar el parc de la Seu. Tot plegat arriba l’endemà que alguns parcs de bombers voluntaris deixessin de prestar servei per manca de material i de personal. Segons el que ha explicat Buch, la partida prevista per als Bombers passarà dels 32 milions als 53,2, i pretén pal·liar una part de les mancances que té el cos.

Dels diners anunciats, 18,7 milions seran per a noves construccions i reformes, i 34 més es destinaran a vehicles, vestuari i equipament. Buch també ha qualificat de necessitat imperiosa, inajornable i urgent la incorpoació de més bombers, per fer front a la manca actual d’efectius.

Parlen al vídeo: MIQUEL BUCH, CONSELLER D’INTERIOR