El Servei d’Esports de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell ha organitzat novament una gala institucional de reconeixement públic als i les esportistes de la ciutat que han aconseguit resultats meritoris en les seves competicions durant l’any 2018. Tindrà lloc aquest divendres a les vuit del vespre a la sala de la Immaculada, i retrà homenatge a 27 esportistes. Concretament per esports, 23 piragüistes, 3 patinadors i 1 karateka. Tots ells han estat seleccionats d’acord amb els paràmetres i criteris establerts, ja sigui per haver estat primers als Campionats de Catalunya, podis en els Campionats d’Espanya o haver aconseguit resultats destacats en competicions oficials internacionals. També s’han tingut en compte les informacions que faciliten els seus respectius clubs. L’Ajuntament de la Seu reconeix periòdicament els mèrits dels seus esportistes en una o dues gales anuals.