Aquest dijous ha tingut lloc la primera sessió del 2019 del Consell Municipal d’Adolescents de la Seu d’Urgell. Representants dels tres centres de secundària de la ciutat han exposat les seves demandes i han fet diverses propostes a l’alcalde, Albert Batalla. Els equipaments lúdics i esportius, l’oferta musical de la festa major o qüestions lligades a l’urbanisme han estat alguns dels temes tractats. Justament, Batalla ha donat a conèixer un projecte, que s’hauria de desenvolupar ja en propers mandats, per millorar la seguretat a l’entrada de l’institut Joan Brudieu.

D’altra banda, els participants també s’han mostrat satisfets de poder ser membres del Consell d’Adolescents i que s’escolti la seva veu.

Les millores en la treta de la neu ha estat una altra de les questions exposades pels alumnes, i l’alcalde els ha exposat les dificultats que hi ha hagut en els darrers episodis, degut a l’abundància de neu i a les gelades. Tot i això, ha remarcat els esforços fets per les brigades i ha recordat l’obligació dels veïns de netejar la neu de davant de les seves façanes.

Parlen al vídeo: ALBERT BATALLA, ALCALDE DE LA SEU D’URGELL - MARC RODRIGO, ALUMNE IES JOAN BRUDIEU - MARC LÓPEZ, ALUMNE LA SALLE - ARITZ MONTREAL, ALUMNE LA VALIRA