L’exposició “Això era i no era: Maria Aurèlia Capmany entre nosaltres” ja es pot visitar a la biblioteca pública Maria Barbal de Tremp fins al proper 8 de febrer. Es tracta d’una mostra itinerant de la Casa de les Lletres de Tarragona que fa un repàs sobre la vida i obra d’aquesta figura tan polifacètica en el centenari del seu naixement. Hi ha molts que coneixen la Maria Aurèlia Capmany escriptora i feminista, però també hi ha les seves facetes d’actriu, directora de teatre i militant política i social, entre altres.
La mostra consta de 6 plafons on es fa un recorregut cronològic per la seva vida, parla del diferents llocs geogràfics amb els que va tenir especial vinculació, hi ha una visió global de la seva obra, fa gran èmfasi en la seva lluita feminista i també mostra els diferents reconeixements que ha rebut.
Acompanyant l’exposició s’hi troben alguns dels seus llibres.