Aquest dijous han signat el contracte de treball les 22 persones que començaran a treballar dins del programa Treball i Formació al Pallars Jussà. Es tracta de contractes de 6 a 12 mesos, depenent del cas, a jornada completa i enguany és la vegada que hi ha més dones contractades, un total de 8. Les 22 persones es reparteixen per cobrir demandes laborals a diferents municipis de la comarca i desenvoluparan tasques, el màxim possible vinculades al seu currículum professional.

Aquest programa està encarat a persones amb situació d’atur o amb problemes d’integració en el mercat laboral i s’adreça sobretot a persones desocupades majors de 45 anys no preceptores de subsidi, a persones en situació d’atur beneficiàries de la renda garantida a la ciutadania i a dones amb situació de desocupació a llarga durada. Precisament el programa vol ser una oportunitat per inserir persones al mercat laboral i fixar gent al territori.

També s’ha tingut en compte el lloc de residència dels treballadors a l’hora de distribuir-los per la comarca per evitar-los molts desplaçaments.

Parlen al vídeo: CONSTANTE ARANDA, PRESIDENT C.C. PALLARS JUSSÀ