L'ajuntament de Bellver de Cerdanya preveu portar a terme una ampliació del poliesportiu municipal, un equipament molt utilitzat i que, segons han explicat des del consistori, ha quedat petit. Per una banda, el projecte contempla incrementar els metres del pavelló per aconseguir que tingui les mesures reglamentàries per a la pràctica de futbol sala o bàsquet i, per l'altra, s'ampliarà la zona de graderia, que passarà de tenir una capacitat actual d'unes 150 persones a 300. Per fer-ho possible, caldrà aixecar dues noves parets.

Per tal d'interferir el mínim possible amb les activitats i els entrenaments que hi fan els equips locals, el consistori espera poder fer el gruix de l'obra a l'estiu, sempre hi quan disposi del projecte d'execució amb tots els detalls.

El poliesportiu l'utilitzen els equips de de futbol sala, de gimnàstica rítmica, patinatge sobre rodes, el grup de teles o els alumnes de l'escola Mare de Déu de Talló, entre d'altres. A més, també alberga tot tipus d'activitats, com ara la fira Esport i Natura del desembre.

El projecte d'ampliació tindrà un cost aproximat 1,2 milions d'euros, que finançarà el propi ajuntament. En una segona fase es preveu ampliar també la zona dels vestidors i així completar la remodelació d'aquest equipament.

Parlen al vídeo: XAVIER PORTA, ALCALDE DE BELLVER DE CERDANYA