El Patronat de Turisme de Cerdanya acaba de publicar un nou fulletó adreçat a les famílies. Es tracta d'un petit catàleg que recull l'oferta lúdica i cultural de la comarca pensada especialment per als nens i nenes. Els responsables de l'oficina de Turisme han editat aquest fulletó perquè les activitats per fer amb els més petits és una de les principals consultes que reben.

DECLA 1: MARIA FAURA, CAP OFICINA PATRONAT TURISME CERDANYA

Algunes de les propostes que recull el catàleg són el Parc d'Aventura als Arbres de La Molina, les piscines municipals, parcs infantils, granges que permeten visitar-les o equipaments culturals com l'Espai Ceretània de Bolvir o el museu municipal de Llívia. Al fulletó també hi consten les dades de contacte, com la pàgina web o el telèfon.

De moment s'han editat 10.000 exemplars en català i 3000 en castellà. A banda de trobar el nou fulletó a les diferents oficines de turisme de la comarca, també existeix una versió en PDF per descarregar.

Parlen al vídeo: MARIA FAURA, CAP OFICINA PATRONAT TURISME CERDANYA