Un any més el mes de febrer s’omple de literatura i vi a la Biblioteca Maria Barbal de Tremp. Per setè any consecutiu se celebra el cicle Biblioteques amb Denominació d’Origen, una iniciativa que es fa arreu de Catalunya i que des de la seva primera edició a Tremp ha tingut un èxit espectacular.
És un projecte de Biblioteques de Catalunya amb la idea d’acostar diferents públics a la cultura del vi, i a Tremp ho fan acostant els cellers de la comarca a la biblioteca donant-los a conèixer entre el seu públic, al mateix temps que es promou la literatura relacionada amb el vi i la vinya i la música.
Aquest divendres es presentarà el programa de Biblioteques amb DO a Tremp. Un programa amb activitats diverses i per tots els públics i que la primera serà el mateix divendres a la tarda encarada a públic infantil, un taller dedicat al mon de la vinya a càrrec de Pepa Lloan.