Un centenar de persones, entre treballadors i jubilats, de la companyia elèctrica Endesa s’han manifestat aquest dimarts al Pont de Suert seguint el calendari previst de mobilitzacions després que l’empresa, actualment en mans de la italiana ENEL s’hagi negat a negociar el conveni col·lectiu que va caducar a 31 de desembre i així vulgui desproveir-los dels beneficis socials que l’empresa abonava en concepte de salari en espècies.
Els manifestants han entregat als ajuntaments de la comarca i al consell comarcal de l’Alta Ribagorça el manifest explicant la seva problemàtica i els han demanat suport a través de la presentació d’una moció als seus respectius plenaris.

Aquesta és la darrera manifestació que hi havia prevista al calendari, però les mobilitzacions no s’aturen i ja s’està preparant altres accions d’acord amb els sindicats per tal de fer prevaldre els seus drets. A L’Alta Ribagorça es calcula que afecta a més de 100 famílies.

Parlen al vídeo: ENRIC FUEYO, PORTAVEU ALTA RIBAGORÇA - JOSEP LLUÍS FARRERO, PRESIDENT C.C. ALTA RIBAGORÇA