La CUP de la Seu d’Urgell ja ha decidit com repartirà els 4.000 euros que va anunciar que donaria al teixit associatiu del municipi. Aquesta xifra és una part del que l’únic regidor de la formació a l’Ajuntament, Pau Lozano, ha rebut al llarg del mandat per la seva participació en plens i comissions. Lozano ha entregat el 100% dels diners a la formació, i aquesta ha decidit revertir-ne una part en projectes d’interès social. Tot plegat s’ha repartit segons uns criteris prèviament establerts.

Les entitats i projectes que rebran diners són la Xarxa de Suport Mutu, el Club Esportiu Ciutat de la Seu, el Col·lectiu Feminista de l’Alt Urgell, La Seu Solidària, la Trobada de Residències, l’Ateneu de l’Alt Urgell, Arran de l’Alt Urgell, Menja’t l’Alt Urgell i l’Orquestra Cadí.

Parlen al vídeo: PAU LOZANO, REGIDOR DE LA CUP A LA SEU