L'ajuntament de Puigcerdà ja ha fixat la data de la 24a Festa del Trinxat. Serà el proper dissabte 23 de febrer i, com sempre, tindrà lloc a les 9 de la nit al pavelló del poliesportiu. Per començar a ambientar la celebració del sopar, sis bars de la vila tornaran a oferir els dijous de febrer tapes amb els principals ingredients del trinxat, en la popular ruta Pintxo pote. La iniciativa, que va sorgir l'any passat, vol aprofitar la bona acollida que té aquesta ruta per promocionar aquest plat ceretà tan típic.

Igualment, durant el mes de febrer els 16 restaurants col·laboradors amb la festa oferiran a les seves cartes i menús l'opció de degustar el tradicional trinxat de Cerdanya. Tot plegat servirà per donar a conèixer el trinxat, elaborat amb col d'hivern i patata, una proposta gastronòmica molt coneguda però que encara hi ha qui no l'ha tastat.

La Festa del Trinxat l'organitza l'Ajuntament i compta amb la col·laboració de l'associació Cuina Pirinenca de Cerdanya i de diversos restaurants, pastissers i proveïdors de la comarca. Properament es donarà a conèixer els detalls del menú, que com sempre estarà elaborat amb productes del territori.
El proper dilluns 4 de febrer es posaran a la venda les entrades per assistir al sopar. Es podran adquirir per un preu de 27,50euros a l'Oficina de Turisme de Puigcerdà. Proper

Parlen al vídeo: MONTSE DOLCET, REGIDORA TURISME PUIGCERDÀ