La Plataforma unitària contra l’autopista elèctrica acorda en una assemblea duta a terme a Tremp mobilitzacions per tal d’aturar els treballs de repotenciació de la línia elèctrica Foradada del Toscar-La Pobla de Segur i la construcció de la subestació elèctrica d’Isona. En l’assemblea s’ha acordat animar a la població a fer visible el seu rebuig a aquests projectes i a sumar-se a les accions de protesta que començaran el proper 22 de febrer amb una nova assemblea a Isona. També se seguirà amb la recollida de firmes per presentar a consell comarcal del Pallars Jussà i es preveu la redacció de fulletons informatius sobre els projectes per tal de donar-ho a conèixer entre el municipi d’Isona i Conca Dellà afectat pel projecte, així com sobre les accions de protesta que s’estan dissenyant i de les quals es farà difusió per aconseguir la major repercussió possible.