La Seu d’Urgell acollirà aquest primer semestre del 2019 una cinquantena d’actes culturals. Així s’ha donat a conèixer aquest dilluns, durant la presentació de l’agenda cultural de gener a juny que ha fet l’Ajuntament de la ciutat. El cartell és força variat, amb actes de nombroses disciplines culturals. Una de les que més força tindrà enguany, però, serà el teatre.

Així, destaquen obres com “Perduts”, amb Xavier Bertran i Jordi Coromina, dirigida per Ramon Madaula; “En un mur d’Oliveres” o “Els darrers dies de la Catalunya republicana”. A nivell musical, hi haurà un concert intimista de Manu Guix, activitats del Liceu a la fresca o jazz amb Albert Marqués trio i Antoni Lizana.

Una novetat d’enguany és la incorporació de l’ajuntament a la xarxa Apropa Cultura, per facilitar l’accés cultural a persones en risc d’exclusió social.

A l’agenda també s’hi han incorporat les activitats de caire cultural que han organitzat altres entitats de la ciutat.

Parlen al vídeo: ALBERT BATALLA, ALCALDE DE LA SEU D’URGELL - ANDREU CAMPILLO, TÈCNIC DE CULTURA - ALBERT GALINDO, TÈCNIC DE CULTURA