El Grup de Recerca de Cerdanya i l'Arxiu Comarcal, juntament amb el Consell Comarcal cerdà, organitzen la quarta edició del cicle de conferències “Explica’m una història”. Es tracta d’un cicle de xerrades de temàtica local que en anteriors edicions tenia lloc al novembre però en aquesta ocasió es farà al febrer. Els seus organitzadors han optat per traslladar-lo de dates degut a la celebració de les III Jornades d'Estudis Comarcals, que van tenir lloc al novembre.

Així doncs, els dies 1, 8 i 15, la sala Sebastià Bosom de l'Arxiu acollirà tres conferències.

L'objectiu d'aquestes conferències, que començaran a les 8h i són obertes a tothom, és apropar als veïns i també visitants a la història de la comarca. L'edició anterior va comptar amb uns 90 assistents.

Coincidint amb la segona conferència, el dia 8 de febrer s'inaugurarà l'exposició 'La retirada' de la fotògrafa de la Guingueta d'Ix, Fréderic Berlic.

Parlen al vídeo: EROLA SIMON, DIRECTORA ARXIU COMARCAL CERDANYA