Important victòria la que ha aconseguit aquest dissabte el Club Gel Puigcerdà contra el Jaca. Amb aquests tres punts guanyats fora de casa, els ceretans es classifiquen matemàticament per a disputar els play off, que és, sens dubte, un dels principals objectius de la temporada, després de tres temporades de sequera.

Al primer terç, el Puigcerdà ha anotat el primer gol al marcador de la mà de Granell, que ha sabut aprofitar un rebot del porter local. El CH Jaca, que necessitava els punts per deixar la
darrera posició, ha empatat amb un gol d’execució molt ràpida ja passat l’equador del partit. Però en el tercer temps, tot i les ganes i ocasions de l’equip aragonès, el Puigcerdà ha sentenciat l'enfrontament. Demiters ha aprofitat un altre rebot davant de la porteria a tir de Tuohimaa per avançar als visitants. L'obra mestra de la nit, però, ha vingut després. Llançament de Demiters de la línia blava que ha acabat l fons de la porteria aragonesa.

Un partit força defensiu dels groc i negres que han fet el triple d’expulsions que el seu rival. I aquest
aspecte del joc ha estat també determinant per aconseguir fer la meitat de tirs a porteria que els aragonesos.

Amb la victòria a Jaca el Puigcerdà pràcticament s’assegura la segona posició i el factor pista a favor de cara a les semifinals. Només el SAD Majadahonda el qual li queden 3 partits per jugar podria forçar un empat que fes perillar aquesta segona plaça. Txuri Urdin segueix intractable i és el màxim favorit a revalidar el títols. Té 34 punts i encapçala destacat la classificació. Puigcerdà és segon amb 23, el Barcelona tercer amb 20, 14 punts té el SAD Majadahonda i tanca la classificació CH Jaca amb 13 punts.

Aquest dissabte el CG Puigcerdà tancarà la fase regular amb la visita del totpoderós CHH Txuri Urdin.