El Cadí la Seu ha passat com una autèntica apissonadora per damunt del tercer classificat, el Gernika Bizkaia i ha acabat imposant-se en el partit d’aquest dissabte per 82 a 62. Les noies entrenades per Bernat Canut han sortit al 100% des del primer minut, i al descans ja guanyaven per 41 a 34. Després del partit contra Perfumerías Avenida de la setmana passada i abans del desplaçament a Girona de la setmana que ve, Canut havia demanat a les jugadores que competissin especialment aquest enfrontament contra Gernika. Les noies s’ho han pres al peu de la lletra.

Andrea Villaró ha estat la màxima anotadora del partit, amb 19 punts, als que ha sumat 8 rebots i 7 assistències. El Cadí la Seu es manté en quarta posició, però ja està a només una victòria del tercer, el Gernika, i deixa a dues al cinquè, el València.

Parlen al vídeo: BERNAT CANUT, ENTRENADOR CADÍ LA SEU