L'Ajuntament de Puigcerdà es farà càrrec del preu del forfet dels cinc dies d'esquí corresponents a la Setmana Blanca del curs 2018/19 dels alumnes d'infantil i primària. Aquesta mesura, que inclou tant els forfets de nòrdic com d'esquí alpí, beneficiarà tots aquells nens i nenes escolaritzats a Puigcerdà i que no disposin del forfet de temporada.

L'import del forfet serà descomptat directament per l'escola en la fulla de pagament de la Setmana Blanca, fent el desglòs corresponent, de manera que el pare, mare o tutor legal de l'alumne no ha de tramitar cap mena de documentació per tal de gaudir d'aquesta subvenció.

Amb aquesta mesura, el consistori puigcerdanenc pretén fomentar la pràctica de l'esquí, tant l'alpí com el nòrdic, entre els alumnes d'aquesta franja d'edat, des de P3 fins a 6è, de manera que el descompte en el forfet sigui un al·licient més per a les famílies perquè els seus fills practiquin un dels esports més rellevants de la comarca.

La temporada passada l'ajuntament va destinar 6.500 euros en finançar els forfets, que van beneficiar uns 470 alumnes.