La Plataforma unitària contra l’autopista elèctrica debat noves propostes d’accions que evitin la represa del projecte de construcció de la Línia de Molt Alta Tensió, ja que amb la repotenciació de línies d’alta tensió i l’entrada del projecte de construcció de la subestació a Figuerola d’Orcau, els fa pensar en una represa del projecte.

Precisament es vol donar a conèixer com està la situació actual de la subestació prevista per REESA a Figuerola d’Orcau, que es troba en fase de presentació d’al·legacions, i conscienciar a la gent dels danys que la sobreexposició de línies provoca.

La Plataforma unitària contra l’autopista elèctrica reivindica un canvi en el model energètic i que l’energia elèctrica és una necessitat bàsica i no es pot veure com un negoci especulatiu.

Parlen al vídeo: PEPE FERIA, PORTAVEU PLATAFORMA CONTRA LA MAT