Després de la nevada d'aquest dimecres, les estacions d'esquí del Pirineu esperen un cap de setmana una gran afluència d'esquiadors. Tot i que aquesta temporada s'ha fet esperar, la neu és present a totes les cotes i, per tant, ha canviat radicalment el paisatge de fa uns dies. Això més la previsió meteorològica favorable fan preveure un gran volum de visitants a les pistes.

Els responsables de La Molina han rebut amb molta satisfacció la nevada i de cara al cap de setmana comptaran amb 38 quilòmetres esquiables.

Malgrat ser un dia assolellat, aquest divendres al matí el vent ha obligat a tancar algunes zones elevades del complex, tot i que això no ha espantat a desenes de nens i nenes que participen al programa Blanc Escolar ni tampoc a diversos grups d'amics. Tots ells es barrejaven amb els operaris del complex, que treballen intensament per tenir-ho tot a punt.

Per la seva banda, Masella oferirà aquest cap de setmana 69 dels 74 km esquiables que té i gruixos d'entre 60cm i un metre neu.

Als Pallars, Espot i Port Ainé creuen que la xifra de visitants del cap de setmana podria ser la millor de la temporada. En aquestes estacions s'hi han acumulat entre 60 i 80 centímetres de neu nova.

A banda, recordem que el 100% de les estacions de nòrdic podran obrir aquest cap de setmana.

Parlen al vídeo: MARTA VIVER, RESPONSABLE COMUNICACIÓ LA MOLINA