Després de l'ensopegada contra el Majadahonda, el CG Puigcerdà es desplaça aquest dissabte a la sempre difícil pista del Jaca, en el que serà el penúltim partit de la fase regular de la lliga. El tècnic Salva Barnola encara l'enfrontament amb optimisme i considera importantíssim aconseguir els 3 punts per refermar-se a la segona plaça de la classificació, on es troba actualment l'equip empatat a 20 punts amb els blaugranes.

El Jaca és ara mateix cuer i per tant intentarà emportar-se la victòria a casa per no quedar fora dels playoff.

Els ceretans podran viatjar cap a terres aragoneses amb pràcticament la plantilla al complet.

Abans de la jornada de lliga, el Txuri Urdin compta amb 31 punts. Força allunyats hi ha el Puigcerdà i el Barça empatats a 20 punts. El Majadahonda és quart amb 14 i, com hem dit, el CH Jacaés cuer amb 13 punts.

El darrer partit de la fase regular serà el dissabte 2 de febrer a Puigcerdà. En aquesta ocasió els ceretans hauran de veure's les cares contra el líder CHH Txuri Urdin.