L'ajuntament de Puigcerdà ja ha decidit quina mesura aplicarà a l'aparcament gratuït del Museu Cerdà per limitar el seu ús. Després d'un estudi que ha estat elaborant aquests darrers mesos, l'equip de govern ha optat per controlar l'accés i això vol dir que els conductors hauran de col·locar un tiquet quan entrin, on s'indicarà el dia i l'hora. D'aquesta manera, es vol evitar que els veïns estacionin els seu vehicles per un període llarg de temps, com passa ara, ja que recordem es tracta d'un aparcament rotatori.

Piñeira ha recordat que l’aparcament del Museu Cerdà es va concebre com una bossa d’estacionament gratuïta connectada al nucli històric i comercial a través d’un ascensor, on veïns i sobretot visitants hi poguessin deixar els seus vehicles quan haguessin d’anar al centre de la vila.
L’equip de govern va destinar 1,2 milions d’euros en la seva construcció. L’aparcament, de 200 places, es va inaugurar a principis del 2016 i es preveu que en els propers mesos es porti a terme una ampliació, amb l’adequació del solar que hi ha a tocar del museu, que permetrà guanyar una cinquantena de places més.

Parlen al vídeo: ALBERT PIÑEIRA, ALCALDE DE PUIGCERDÀ