L'empresa Promsa ja ha desmantellat la major part de l'antiga gravera que havia explotat i que tenia abandonada des de feia anys en un terreny proper al riu Segre que pertany al municipi de Prats i Sansor. L'ajuntament va demanar a l'empresa que retirés les sitges i altres estructures abandonades perquè tenien perill d'ensorrament i pel risc que comportaven per als veïns.

Fa uns cinquanta anys que en aquest terreny s'hi ubicava l'antiga gravera. Després va passar a ser una planta de formigó, que més tard passaria en mans de l'empresa Promsa.

Aquesta zona propera a la ribera del Segre és molt utilitzada per veïns i visitants, tant a peu com amb bicicleta o a cavall, al tractar-se de part de la ruta del popular Camí de Sant Jaume.

Des del consistori han explicat que, després de retirar la major part de les estructures, s'ha delimitat la parcel·la amb un cable per evitar que s'hi aboqui runa, un fet que, segons expliquen, ja ha passat en diverses ocasions. També han dit que desconeixen l'ús que en farà l'empresa a partir d'ara.

Parlen al vídeo: JORDI ROSELL, ALCALDE DE PRATS I SANSOR