La neu de les darreres hores i la que s'espera encara dijous ha obligat a ajornar la 18a cursa Puigcerdà Fons, que s'havia de celebrar aquest diumenge 27 de gener a l'estació del Conflent de la Quillana. El Club d'Esquí Puigcerdà, organitzador de la prova, ho ha comunicat aquest dimecres a través de les xarxes socials. El motiu és el poc temps que tenen per preparar la cursa i adequar els traçats. A més, el club també creu que darrerament els participants no han tingut masses quilòmetres per entrenat i ara ho podran fer. Des de l'entitat han deixat clar que és un ajornament i no una cancel·lació i que ja estan buscant una nova data.

La Puigcerdà Fons té quatre circuits: de 2,5km, 5, 10 i 25. Una de les novetats d'enguany és la categoria familiar, on hi podran participar esquiadors de totes les edats.